İstanbul Tanıtım ve Geliştirme Kurulu kapsamında oluşturulan Gastronomi Çalışma Grubu’nun dördüncü toplantısı İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda 09.05.2023 tarihinde Rami Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. İl Müdürlüğümüz, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Üniversitesi, Türk Hava Yolları, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği, Türkiye Otelciler Birliği, Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı ile Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği’nden katılımcıların yer aldığı toplantıda menülerdeki yemek isimlerinin Türkçeleştirilmesi, İstanbul yemeklerine dair tanıtım videolarının çekilmesi, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri ve yeşil restoran kavramının özendirilmesi konuları görüşüldü. -
İstanbul Tanıtım ve Geliştirme Kurulu kapsamında oluşturulan Gastronomi Çalışma Grubu’nun dördüncü toplantısı İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda 09.05.2023 tarihinde Rami Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. İl Müdürlüğümüz, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Üniversitesi, Türk Hava Yolları, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği, Türkiye Otelciler Birliği, Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı ile Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği’nden katılımcıların yer aldığı toplantıda menülerdeki yemek isimlerinin Türkçeleştirilmesi, İstanbul yemeklerine dair tanıtım videolarının çekilmesi, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri ve yeşil restoran kavramının özendirilmesi konuları görüşüldü.
İstanbul Tanıtım ve Geliştirme Kurulu kapsamında oluşturulan Gastronomi Çalışma Grubu’nun dördüncü toplantısı İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda 09.05.2023 tarihinde Rami Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. İl Müdürlüğümüz, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Üniversitesi, Türk Hava Yolları, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği, Türkiye Otelciler Birliği, Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı ile Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği’nden katılımcıların yer aldığı toplantıda menülerdeki yemek isimlerinin Türkçeleştirilmesi, İstanbul yemeklerine dair tanıtım videolarının çekilmesi, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri ve yeşil restoran kavramının özendirilmesi konuları görüşüldü.