Türk Mutfağı Haftası “Yerel Ürünlerin Önemi ve İstanbul’un Coğrafi Tescilli Tadı: Şile Kestane Balı” konulu söyleşi Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezinde gerçekleşti. Tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız. -
Türk Mutfağı Haftası “Yerel Ürünlerin Önemi ve İstanbul’un Coğrafi Tescilli Tadı: Şile Kestane Balı” konulu söyleşi Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezinde gerçekleşti. Tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.
Türk Mutfağı Haftası “Yerel Ürünlerin Önemi ve İstanbul’un Coğrafi Tescilli Tadı: Şile Kestane Balı” konulu söyleşi Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezinde gerçekleşti. Tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.